Hasso is een Duitse staande draadhaar met Duitse stamboom (Hasso vom Napoleondamm) geboren op 04/02/2012. We hebben Hasso recent steriel laten maken.

Hij heeft momenteel wat overgewicht omdat hij steeds in een hok verbleef en ook van de buren eten van tafel kreeg te samen met het eten van tafel en de brokken die zijn eigenaar hem gaf. Hij heeft weinig beweging gehad de laatste jaren wegens de leeftijd en gezondheidstoestand van zijn eigenaar. Hasso staat momenteel op dieet zodat hij terug een optimaal gewicht kan bekomen.

Zijn karakter is in een woord geweldig!

Het is een zeer lieve aanhankelijke hond. Hij is steeds goedgezind en hij is het liefst bij je. Hij knuffelt ongelofelijk graag. Het is een droomhond. Verder is hij rustig en kan hij goed met andere honden overweg. Hij heeft een klein beetje jachtinstinct (eerder als bvb. een kip opvliegt of wegloopt) maar er loopt hier een kip buiten waar de honden ook komen en daar doet hij helemaal niets aan.

Wij vinden het zeer spijtig dat zo een zeer lieve en aanhankelijke hond jaren in een hok heeft moeten zitten terwijl Hasso eigenlijk alleen maar liefde wil geven en krijgen. Daarom zoeken we een thuis voor Hasso waar hij deel van het gezin mag uitmaken en waar hij graag gezien wordt en waar hij knuffels kan geven en krijgen ;-)

Mvg

Elke Bormans

Voorzitter Spanish Dogs Rescue vzw